Gençlerde Obezite Kabusu

Kilolu gençler için bir ağırlık azaltma kaplıcalar için çocuk gönderme tüm yeni bir kavram değildir. Daha iyi bir sağlık, kilo spa, kampları, merkezleri ve diğer kuruluşlar için küçükleri teşvik olması için yürürlükte olan on yıllar için bir çift artık daha fazla. Asıl konu burada nasıl çocuklar spa 'kilo kaybı programı olmadan kayıt için almak için bir yaygara kadarından. Sonuçta, bu çok hassas bir konu olabilir ... özellikle beri gençler kendi var olan sorunları ile ilgileniyor. Eğer yeteri kadar kararlı olan bu kuruluşlar yardımcı olabilir, burada nasıl hem sizin hem de çocuk için kilolu gençler için daha kolay kilo spa seçimi yapabilir bazı ipuçları inanmak.

1. Çocuğun konuşun ... ve onun itiraz veya anlaşmalar dinlemek emin olun. Senin teen yıl boyunca aşırı kilolu veya obez olmak geçmek kesinlikle zor bir aşamadır. Son şey, çocuğunuzun isteyeyim önyükleme için de uçak biletleri sürpriz zaten bir programı (şurada onu imzalayan fışkıran değildir!) Onu ya da bu seçeneği onun hakkında konuşun ve bir anlaşma için bekleyin. , Sizin mümkün olduğu sürece bu fikri düşünüp taşınmak teen edelim ve itiraz için bir süre bekleyin.

Sen kısmında, bu ona iyi ama nazikçe biraz ısrar yapacak ısrar etmek harika olurdu. Durumda gerçekten istemiyor, çocuğunuzun sorunu zorlamayın ama nasıl ortasında karşılamak konusunda yol bulmaya çalıştı. Ne zaman, daha sonra yaptığı zaman bir anlaşma ulaştı ...

2. Mümkün spa üzerinden kayıt olmak bakın var ağırlık spa çok sayıda şimdi makul fiyatlarla hizmetlerini sunuyoruz. Gerçekten oranlarının dolar değerinde binlerce harcama konusunda endişelenmenize gerek yoktur. Ancak, hemen Ödeyebileceğinizden ne kaplıcaları olarak tercihlerinizi ortaya çıkarmak için, hangi birini seçmesi için çocuk istemeden önce isteyebilirsiniz ya da o Bu şekilde içeri kaydetmek istiyorsunuz süre emin, hala bütçesine, saklayabilirsiniz sizin oğlu veya kızı iyi sağlanır.

Bundan sonra, ona her ikiniz için de incelemeniz gerekli ve her işyeri için sunulan faaliyetler, özellikler ve kilo kaybı seçeneklerini karşılaştırın. Doğal olarak, her şirketin küçük bir şey sunuyor. Ancak hedefi nerede teen de onun kaldınız olabilir yerde bulmak olmalıdır. Hem bu tek bir kaplıca sadece kabul edeceğini inanmak oldukça germek olurdu. Böylece üç tercihlerinizi aşağı eritmek için, deneyin ve ona aynı şeyi ister. Eğer hem kendi listelerinde, daha sonra daha fazla yapabilirim derinlemesine araştırma oradan bir spa bir ismi bulmak.

3. Araştırma online son derece uygun ve verimli bu gün, bu nedenle böyle bir sorun olmayacaktır. Okuyun tarafsız değerlendirme ve spa eleştirilerini bütün bir dizi de size süre orada kalmak nasıl çocuk parası bir çok yönlü bir fikir vermek için. Zaman, o da avantajlı olacaktır gerçek spa ziyaret etmek mümkün ve karşılamak programları arkasındaki kişi. Sizin ve genç olan olsun veya olmasın bu inç olmak için iyi bir yer olduğunu söyleyebilirim yeri "vibe" alacak

Etiketler:


lida | 0 Yorum | 22 Kasım 2009 Pazar 11:27

Yorumlar

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

Yorum Gönder