Balıkyağı Zayıflamayı Etkiler mi?

Şimdi daha yanı sıra tüm diğer sağlık yararları gelen vardı olasılığı arıyor Omega 3 şimdi balık yağı ve zayıflama listeye ekleyebilirsiniz yağlı balık. Diğer sağlık faydaları da uzun bir süre için şimdi, nasıl şartlar için bu iltihap mücadele olarak, kalp hastalığı riskini azaltır iyi ve sağlıklı bir beyin teşvik belgelenmiştir. Şimdi araştırma tüketen balık yağı ve kilo kaybı da mümkündür buldu, sizin varsa Omega harika özellikleri hiç biter merak için yağlı balık bulunan üçerli başlangıç yapar.

Balık yağı ile nasıl zayıflanır?

Bilim adamları bu gerçekten işe yarayabilir birkaç yolu olduğunu düşünüyorum. Bir ilk yolu bu Omega3 düşünce olduğunu kahverengi yağ hücrelerini uyarmak için yardımcı olur. Kahverengi yağ hücrelerinin boyun depolanır ve bebekler tarafından yerine onları saklamak daha ısı gibi titreme edemez: kahverengi yağ hücrelerinin vücutta şekerlerin kapalı yanmak uyarmak için kullanılır; bu nedenle Omega3 eğer sonra bu yağ hücreleri uyarır mantıklı Daha sonra metabolizma artırmak ve daha fazla şeker kapalı yanık ve yerine gibi onları saklamak gidiyoruz.

Balık yağı ve kilo kaybı fenomen arkasındaki düşünce bir tren çünkü insülin düzeylerini etkileyen yardımcı olur yol. Ne zaman bu enzimlerin iki tür uyarır yüksek insülin düzeyleri vardır. Iken uyarır ikinci enzim yağların içine karbonhidratlar dönüştürme sorumludur ilk enzim, yağ enerji için ayrılmış olma süreci engeller. Çünkü temel yağlar yağlı balık bulunan bu nedenle anlamda bu iki enzimler kadar uyarılmış olacak değildir yapar vücuttaki insülin miktarını azaltmak bilinmektedir.

Her ne kadar bu balık yağı ve kilo kaybı puding bir kanıtı arkasında teorilerin sonuçlar olduğunu ve bir bağlantı çalışmaları yapılmıştır ve insanların ılımlı egzersiz yapmak ve balık yağı alarak aslında yaptım bulundu insanlardan daha fazla kilo olduğunu kanıtlamak için ılımlı egzersiz yaptığını almak. Böyle bir çalışma Üniversitesi Güney Avustralya tarafından yürütülen ve 75 konuları bu kadar uygun ek olduğumuzu bu yaparak, iki hafta uzayda ağırlık hemen altında kilo kaybettim. Tatbikat, grup ve aşırı değildi kullanarak orada kendi diyet ek getirilmesi dışında büyük bir değişiklik olmadı. Bu plasebo alarak ağırlık hiçbir fark fark ettim.

Orada Aslında balık yağı ve kilo kaybı içine diğer çalışmalar yapılmış sahip, ve benzer bulgular ile geldi. Ancak bu ağırlık sadece küçük bir denklemi-kaybetme prosedürü, mantıklı diyet ve egzersiz olduğunu unutmayalım da önemlidir.

Etiketler: ,


lida | 0 Yorum | 6 Aralık 2009 Pazar 19:36

Yorumlar

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

Yorum Gönder