lida ile zayıflama

Birçok kişi lida ve zayıflama için bir de yüz en büyük fırsatlarından biridir. O gerçekten ağırlık üstünde olsun, ancak motivasyon biraz alabilir insanlar ne fark yoktur ki bu zor için yok. En insanlar kilo vermek ne yapacağımı biliyorum, daha az yemek ve daha fazla egzersiz. Hepimiz, ama ne kadar ve egzersiz ne kadar az yemek gerekiyor gerekiyor biliyorum. Kilo kaybı tüm kalori diferansiyel için size kalori arasında yakmak kalori göre yemek aşağı geliyor. Ne zaman daha fazla kalori fazla yemek yakmak, kilo kaybedeceksiniz.


Öyleyse sonraki soruya ihtiyacı sorulmasını, kaç kalori yakmak bedenimi yok nedir? Çoğunuz hoş Hiçbir şey yapmak için her gün yanmak kaç kalori şaşıracak. Örneğin bir kadın o 70kg civarında ağırlığı olduğunu varsayalım, her gün için 1.900 kalori civarında yanıyor. Bu herhangi bir egzersiz olmadan! Kilo kaybı, bazı hafif egzersiz atmak ve günde yaklaşık 1500 kalori için kalori alımını kısıtlamak ve 0.5kg yaklaşık bir hafta kaybedersiniz.

Kilo kaybı en büyük anahtarı daha sonra uygun bir diyet olur. O orada kok bir şişe içinde 250 kalori fazla olduğunu biliyor muydunuz? Yoksa orada çikolata çamur kek bir dilim üzerinde 300 kalori nedir? Kesinlikle kilo kaybı için size diyet sevgi gıdalar, ancak ılımlılık anahtarıdır tutabilir. Yiyecek ikamelerini hakkında akıllıca gerekir. Pasta yerine bir dilim sahip, sağlıklı bir kek var. Bir kutu ton balığı ya da daldırma ile bazı sebze var. Sizinle gelmek gerekir 5-10 sağlıklı aperatifler sizin istediğiniz ve önceden bilmek-ne zaman arzu sen düz sağlıklı aperatifler için gidebilirsiniz hadi bu şekilde hazırlanan arasında. Böylece aç her zaman duygu değildir Bu alem böylece vücudunuzdaki tutmak önemlidir gerçekten kilo kaybı ilerleme engel yeme düzenli ağır gıda ile beslenen bir.

Size hedeflerinize yazmak emin olun. Olarak da kilo kaybı ile hedeflerine ulaşmada başarılı olması Çalışmalar insanların hedeflerine yazmak gösterdi iki kez uygulanır. Bunların makul ve bir şey yapabilirsiniz elde biliyorum yaparak başlayın. Sonra, gerçek kilo kaybı olur, size hedeflerinize sıfırlayabilir ve onları daha zorlu olun.

Ağırlık kaybı için anahtar kontrol enerji dengesi tutuyor. Büyük bir site Lifestyle & Fitness Avustralya sizin için tüm bu yok. Onlar size sağlık ve fitness tüm yönleriyle izlemek için izin, kilo kaybı araçları bir dizi var ve sürekli kilo kaybı için motivasyon sağlar.

Etiketler:


lida | 0 Yorum | 16 Ocak 2010 Cumartesi 05:23

Yorumlar

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

Yorum Gönder